BAŞKAN EKİCİ MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ


Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici muhtarlarla buluştu. Hacılar Gürdoğanlar Ortaokulu’nda gerçekleştirilen toplantıda mahallelerle ilgili talepler değerlendirildi.

Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan ve İlçe Emniyet Müdürü Metin Karataşlı muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda mahalle muhtarları mahallelerindeki sıkıntıları dile getirip, Başkan Ekici’den en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağının sözünü aldılar.

Toplantı başlangıcında muhtarlar 24 Haziran 2018 Genel Seçimleri’ndeki başarısından dolayı Başkan Ekici’ye tebriklerini ilettiler.

Başkan Ekici müjdeli bir haberi de muhtarlarla paylaştı. Orta ve Aşağı Mahalleler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk konut tesliminin Kasım 2018’de yapılacağını söyledi. Ayrıca projenin gerçekleştiği alanda da yapılacak okulun temelinin Ağustos 2018’de atılacağına belirtti.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda sorunlarını dile getiren muhtarlar ayrıca devam eden hizmetler için de teşekkürlerini sundular.