HACILAR CAMİKEBİR ÇEVRESİNDE DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Hacılar Belediyesi, ilçenin merkezinde bulunan ve cenaze namazlarının da kılındığı Cami Kebir çevresinde düzenleme ve parke-bordür yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Camikebir çevresinde yapılan çevre düzenleme, parke ve bordür yenileme çalışmasını yerinde inceledi. Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman’dan çalışmalar hakkında bilgi alan ve şadırvanda yapılan yenileme çalışmasının Ramazan Bayramına kadar tamamlanacağına vurgu yapan Başkan Ekici, yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı;

“Hacılarımızda cenaze namazlarının kılındığı alandaki parke taşlarımız eskimişti. Bunları bazalt taşlarla yeniledik. Şadırvanımızda da problemler vardı. Lavabo ve tuvaletlerde eskimişti, bunları da yeniledik. İnşallah önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine sunacağız.”