HACILAR’DA GELENEKSEL EL SANATLARI SERGİSİ

Hacılar Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi, KAYMEK ve Hacılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği Hacılar geleneksel el sanatları sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Programa Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Özsarı ve Kaymek Kadın ve Gençlik Merkezleri Müdürü Burak Gül katıldı.

Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, yapılan çalışmaların bulunduğu stantları gezerek el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan protokol üyeleri, büyük emekler vererek ortaya birbirinden güzel tasarımlar çıkartan kadınları tebrik etti.

Hanımlar da yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi vererek “Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezinde açılan sergi, vatandaşlar tarafından 3 gün boyunca gezilebilecek.