KARPUZSEKİSİ KONUT DIŞI KENTSEL ÇALIŞMA ALANINDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Karpuzsekisi konut dışı kentsel çalışma alanında, Büyükşehir Belediyesi, KASKİ ve Hacılar Belediyesi tarafından yürütülen alt yapı yenileme çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 7 kilometrelik yolda asfalt serim çalışması yapıldı.

Yürütülen çalışmaları Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte inceleyen Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Karpuzsekisi Mahallesine bağlı konut dışı kentsel çalışma alanımızda içme suyu ve doğalgaz sorunları çözülmüştü. Son olarak ta mevcut ana yolun ve fabrikalara ulaşımı sağlayan sokakların, Büyükşehir Belediyemiz tarafından alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte asfalt serimini de tamamladı. 7 kilometrelik yolda 11 Bin ton asfalt kullanıldı. Hacılar Belediyesi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik ve ekibine teşekkür ediyoruz. Çok ciddi ve büyük bir çalışma yapıldı. Büyükşehir Belediyesi her zaman Hacılar Belediyesi’nin yanında ve destekçisi olmuştur. Burada yapılan çalışmaların bölgede faaliyet gösteren işletme sahiplerine, çalışanlarına ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.